Velkommen til Grundejerforeningen Angola

G/F Angola er en lille grundejerforening på 21 parceller, der ligger meget centralt på det vestlige Amager i Tårnby kommune, nær de fredede arealer på Kalvebod Fælled. 
Der er obligatorisk medlemskab af G/F Angola for alle parcelejere på Angolavej og det årlige kontingent er kr. 300.

G/F Angola består udelukkende af de 21 parceller ved Angolavej. Vejen er en lille lukket vej, der er centralt beliggende, med særdeles gode indkøbsmuligheder og posthus i det nærliggende Vestamagercenter, samt gode offentlige forbindelser mod København, med både bus og metro.
Det nye indkøbscenter Field's, der åbnede i Marts 2004 ligger kun 4 km væk, og det gør beliggenheden af Angolavej endnu mere attraktiv. 
Selvom Rådhuspladsen kun ligger ca. 10 km væk, så ligger Angolavej i et fredfyldt parcelhuskvarter, og området, bærer stadig præg af tidligere tiders sommerhus - og kolonihaveområder.

Denne hjemmeside kan bruges af nuværende og kommende beboere og vil hele tiden blive opdateret med aktuelt indhold. Det er planen at den skal holdes løbende opdateret, og vi opfordrer naturligvis beboere og andre til at komme med forslag til at gøre hjemmesiden bedre. Samtidig vil der være en masse faktuelle oplysninger omkring vores område her på Vestamager, samt ikke mindst lokal information omkring Angolavej og de aktiviteter der er her.

Der er desuden udarbejdet et sæt retningslinier og etiske spilleregler for hvad der må bringes på denne hjemmeside. 

Følg menuerne og se hvad vi kan byde på.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
G/F Angola