Michelle's Chokoladekage
150 g mel
2 tsk. bagepulver
250g sukker
1 tsk. vanillesukker
2 spsk kakao
150 g smør
3 æg (str. 3)
1 dl varm kaffe
2 spsk rasp
2-3 spsk flormelis

 

1.
Sigt mel og bagepulver ned ie en skål. Rør rundt til det hele er godt blandet

2.
Bland sukker i melet sammen med vanilliesukker og kakao

3.
Smelt smørret og lad det køle lidt af. Rør det i melblandingen.

4.
Pisk æggene sammen i en skål og rør dem i dejen. Til sidst røres den varme kaffe i.

5. Gnid bageformen med smør.

6.
Hæld rasp i bageformen. Ryst og drej formen til den er helt dækket med rasp og hæld resten ud..

7.
Fyld dejen i bageformen og sæt den på en bageplade nederst i ovnen der skal være forvarmet til 175 grader. .
Bag ca. 40 min., tage bageformen ud med grydelapper og lad kagen stå lidt i formen.

8.
Læg bagerisrt på bordet. Hold om bageformen med grydelapper og vend den lige over risten, så kagen viper ud. Lad den køle af og vend den med oversiden opad.

9.
Hæld lidt flormelis i en sigte, hold den over kagen og bank let med en finger på kanten af sigten. På den måde får du et fint lag flormelis drysset over kagen.



Michelle